Најсвежије на сајту

Позовите нас - 011 3233 864

О нама

Ел. пошта Штампа ПДФ

О намаПоштовани пријатељи,
Са посебним задовољством желимо да вас обавестимо да је  у децембру 2010. године основано удружење Први Српски Предузетник Београд.

Удружење Први Српски Предузетник је невладина, непрофитна и неполитичка организација, која има за циљ организовање и пружање стручне помоћи власницима малих предузећа и радњи.

Удружење окупља предузетнике са подручја Града Београда и читаве Републике Србије, удружења грађана и различите облике интересних организација, које имају за циљ промоцију и подршку развоју предузетништва. Чланство је добровољно и бесплатно, са могућношћу појединачног и групног учлањења.

Ради остваривања својих циљева, Удружење:

  • Утиче на стварање повољног пословног окружења, као системски организована групација.
  • Наступа, у складу са интересима својих чланова, пред институцијама привредног система, институцијама државне управе, као и пред трећим лицима.
  • Остварује заједничке интересе чланова Удружења и организује њихове усклађене наступе на локалном, регионалном и трећим тржиштима.
  • Омогућава и унапређује међусобну комуникацију чланова, уз њихово стално и квалитетно обавештавање о питањима везаним за њихово пословање.
  • Организије стручне семинаре, расправе и све видове едукације у циљу подизања тржишне конкурентности чланова Удружења.
  • Утврђује правила доброг пословног понашања својих чланова и чува њихове интересе,  а прихвата и могућност медијације и посредовања у решавању евентуалних сукоба интереса чланова.
  • Залаже се за неговање односа са медијима и упознавање јавности са важним питањима за привреду.

Удружење окупља стручњаке из различитих области, чији је досадашњи рад допринео афирмацији сектора малих предузећа и радњи и добио јавно признање за постигнуте резултате.
Један од приоритета у раду Удружења у 2011. години је стварање мреже клубова предузетника у свим општинама Града Београда.

Удружење, у сарадњи са локалним самоуправама, већ реализује програме обуке и обезбеђује неопходне информације појединцима који имају намеру да оснују ново предузеће или радњу, као и онима који су већ власници малих привредних субјеката и већ се суочавају са отежаним условима пословања. Садржај је прилагођен  специфичним потребама корисника.

Седиште Удружења је у улици Ресавској 12 и сваког радног дана могуће је да се оствари контакт са неким из удружења од 10 до 17 часова путем телефона 011/3233-864.

 

ПСП ЛогоЂура Кромпић
Председник УО
Ви сте овде: О НАМА

Преузмите важне законе и локалне прописе овде

Акције у току

Најаве догађаја