Најсвежије на сајту

SME Week 25. мај - 1. јун позив организаторима

SME Week 2011Полазећи од важности сектора малих и средњих предузећа и успеха прошлогодишње кампање, Европска Комисија је одлучила да своју иницијативу - Европска недеља малих и средњих предузећа (European SME Week), уврсти у ред традиционалних активности на пољу промоције предузетништва у Европи.

Циљ ове иницијативе је промоција предузетништва кроз организацију различитих догађаја (конференције, семинари, радионице, округли столови, сајмови, изложбе, такмичења, отворена врата, перформанси и сл.). У 2010. години, ова паневропска промотивна кампања реализовеће се током маја и јуна месеца у укупно 37 земаља, кроз организацију низа промотивних догађаја на националном, регионалном и локалном нивоу.

За све информације можете се обратити Јелени Стевановић (011/2855 040, Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели ),  и Марији Стошковић  (011/2855 132, Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели ) које су испред Министарства економије и регионалног развоја задужене за координацију активности и контакт са потенцијалним организаторима догађаја и Дејану Трифуновићу и Александру Николићу, (011/3300 988 ili 011/3300 989,  Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели ) испред Привредне коморе Србије.
(ENTERPRISE EUROPE NETWORK)

 

Ел. пошта Штампа ПДФ
Ви сте овде: АКТУЕЛНО Догађаји SME Week 25. мај - 1. јун позив организаторима

Преузмите важне законе и локалне прописе овде

Акције у току

Најаве догађаја